Ansatte i prosjektet

Prosjektleder Harald Åge Sæthre
(50 % av stilling)

Ansvar for daglig drift av prosjektet og oppfølging av øvrige stillinger.

Skal bidra med innlegg på nettsidene, moderere og svare på spørsmål i diskusjonsforum. Skal initiere aktiviteter i tråd med de prioriteringer styringsgruppen legger opp til. Skal søke å hente inn midler fra andre bidragsytere og sponsorer.

Skal være sekretær for styringsgruppen og ansvarlig for å utforme saksforelegg til møtene i styringsgruppen

Harald Åge Sæthre er i resterende 50 % av stillingen ansatt ved Universitetet i Bergen
Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet
Mer om Sæthre

Førstekonsulent
(30 % av stilling)

Skrive om spesielle utfordringer og hvordan disse kan løses på nettsider og i in- formasjonsskriv. Svare på spørsmål om konkrete problemstillinger i diskusjonsforum. Bidra under planlegging og gjennomføring av kurs/workshops med relevans til egne oppgaver.

En stilling som fysisk sitter nær prosjektlederen, og som i sin hovedstilling arbeider med ulike tiltak overfor studentene på et overordnet nivå (ikke på studieprogramnivå).

Stillingen er under tilsetting

Analyserådgiver Helge Sigurd Hansen
(20 % av stilling)

Ansvarlig for å dra i gang diskusjoner rundt analyser av gjennomføring ved læresteder. Han vil bidra for å arrangere møter/workshops på temaet, skrive innlegg på nettsider og i informasjonsskriv. Svare på spørsmål om konkrete problemstillinger i diskusjonsforum.

Hansen sitter i sin ordinære stilling  sentralt ved Universitetet i Oslo.

I tillegg skal følgende delstillinger besettes første halvår 2017.

Senior-/Førstekonsulent
(20 % av stilling)

Skrive om spesielle utfordringer og hvordan disse kan løses. Svare på spørsmål om konkrete problemstillinger i diskusjonsforum. Bidra under planlegging og gjennomføring av kurs/workshops med relevans til egne oppgaver.

En stilling på institutt som sorterer under samme hovedenhet som prosjektlederen, og som i sin hovedstilling arbeider med ulike tiltak overfor studentene på studieprogramnivå.

Senior-/Førstekonsulent
(30 % av stilling)

Skrive om spesielle utfordringer og hvordan disse kan løses på nettsider og i informasjonsskriv. Svare på spørsmål om konkrete problemstillinger i diskusjonsforum. Bidra under planlegging og gjennomføring av kurs/workshops med relevans til egne oppgaver.

En stilling som fysisk sitter ved et annet lærested enn Universitetet i Bergen og som tilhører en annen studiestrukturgruppe. Gjerne en høgskole.

Studentmedarbeidere

Prosjektetet vil i stor utstrekning benytte studenter til å bistå med ulike oppgaver rundt nettsider, workshops, konferanser mm. Hvilke læresteder studentene er fra vil variere fra arrangement til arrangement og oppgaven de skal løse.