Totalrenovering av Studiestart

Trude Skjønhaug Larsen Studiesjef
BI Handelsehøyskolen

Hva skal egentlig til for at våre heltidsstudenter gjennomfører studiet sitt på normert tid? Dette var spørsmålet som ble utgangspunktet for en totalrenovering av Studiestart 2016.

Studiestart er det første fysiske møtet studentene har med BI og vi har kun denne muligheten til å gjøre et godt førsteinntrykk på de nye studentene. Hva er det de trenger å vite, og hva er det som gjør at de trives her på Campus?

Gjennom First Year experience-prosjektet har BI kastet alle tidligere brikker fra studiestart opp i luften og laget et helt nytt mottaksprogram som vi er veldig stolte av!

Programmet for årets studiestart inneholder alle de velkjente elementene fra tidligere, men med noen nye, godt gjennomtenkte endringer som vil hjelpe de håpefulle studentene raskere inn i en effektiv og givende studietid på BI.

I innlegget ønsker Trude å vise hvilke grep som ble tatt på BI, hvordan studentene reagerte på det og hvilke andre effekter BI så som et resultat av endringene?

Se presentasjonen fra seminaret
Se en egen rapport  etter endringen
Se en oppsummering av evalueringen

1 Response

  1. amnhs sier:

    Spennende hvordan BI som lærested har tatt ansvar for det første møtet med studentene og ikke overlatt det alene til fadderordningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.