Spin off!

Prosjektet skaper en møteplass for ansatte i hele sektoren: høyere utdanning.
Seminarer, konferanse og nettsider gir deltagerne en mulighet til å drøfte mange aspekter av det de arbeider med.
Noen ganger gir dette spennede spinn off effekter med nye samarbeid, felles tiltak og lignende.

Et eksempel på dette er:

Et spirende nettverk av kvalitetsrådgivere
seminaret om statistikk og analyse i juni var vi en gruppe kvalitetsrådgiver som kom i snakk om hvordan lærestedene våre jobber med å implementere de nye kravene i tilsynsforskriften. Lene og Merete holdt tak i tanken og inviterte til et dagsmøte på NHH 14. september. På møtet deltok kvalitetsrådgivere fra NHH, HiOA, HVL, UiS og på skype hadde vi med HSN.

Alle lærestedene jobber med å lage gode beskrivelser som i varetar nye krav og siden klare å implementere disse. Vi var enige om at å få opp engasjement – skape en kultur for kvalitet –  er den største jobben. Det er stor vilje til å både dele arbeidsmåter og dokumenter som beskriver roller og systemer, innad i gruppen. Det er nyttig å kjenne kollegaer på andre læresteder for å kalibrere interne prosesser.

Hilsen
Lene Baldersheim, Merete Helle og Kristine Engan-Skei

For mer informasjon, kontakt Lene Krogh Baldersheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Hopp til verktøylinje