Obligatorisk oppmøte

Lenke til sammendrag av diskusjonen

I den videregående skolen har fraværsgrensen gitt resultater på gjennomføringen, men også skapt hissig debatt. I høyere utdanning har vi sett flere eksempler på at obligatorisk oppmøte også har gitt positive effekter, men også her er motstanden stor mot å stille krav til oppmøte. Ord som «akademisk frihet» blir brukt av studenter og ansatte. Hvilke eksempler eksisterer på at det kreves obligatorisk oppmøte? Hvilke effekter har obligatorisk oppmøte gitt? Hvordan registreres oppmøte og hvilke utfordringer gir det? Finnes andre måter å få studentene til å møte til undervisningen?

Lenke til gruppediskusjon på Padlet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.