W11 – Vi må gjøre noe med frafallet

PRESENTASJON (kommer)

Tid og sted: 9. desember kl. 16:15 – Seminarrom A103
Øystein Størsmnes og Grete Lysfjord
Nord universitet og Studentinord

Oppsummering
Våren 2015 startet Prorektor Grete Lysfjord et prosjekt for å gå igjennom frafallet på Nord universitet. Alle faglige og administrativt ansatte ble invitert for å se på tallene og diskutere hva man kunne gjøre. Samtidig startet Nord studentsamskipnad prosjekt Første semester, og ansatte Norges aller første studentvert. Tidligere pro rekto Grete Lysfjord og Studentvert Øystein Strømsnes diskuterer samarbeidet mellom Nord universitet og Studentinord. Årene fra 2015 til i dag er en vei med både opp og nedturer.

Abstrakt
(Kommer)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.