W16 – Er studentdemokratiet en nødvendig partner?

PRESENTASJON

Tid og sted: 10. desember kl. 11:00 – Seminarrom A126
Tord Apalvik og Lars Glomsvoll, nestleder og fag- og læringsmiljøansvarlig i Studentorganisasjonen i Bodø

Oppsummering
Mye forskning innen frafallsproblematikk og gjennomføringsgraden i høyere utdanning tar for seg sosial og akademisk integrasjon, gjerne enten mellom student og ansatte eller mellom student og student. I denne forskningen og generelt er studentdemokratiet som organ ofte viet liten opmerksomhet. Denne workshoppen inviterer til å diskutere studentorganisasjoner og foreninger relevans og om de er effektive samarbeidspartnere, herunder i hvilken grad man bør styrke og forvente at studentdemokratiet er et effektivt verktøy for å forhindre frafall.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.