Praktisk informasjon og påmelding

<– Gå til forsiden av konferansen

Deltageravgift:
Konferansen er gratis for deltagere fra eiende organisasjoner, mens andre deltagere må betale en avgift på 2500.- kr. De som skal betale deltakeravgift får tilsendt en betalingslenke i forkant av seminaret. Inkludert i deltageravgiften er lunsj begge dagene.

Andre kostnader:
Kostnader til reise og opphold må deltagerne selv betale. Vi kommer tilbake til festmiddagen, som skal være på kvelden 9. desember, fortløpende.

Studentstipend:
Studenter som skal holde innlegg, eller som er med innledere til parallellesesjoner, kan få dekket inntil 2000,- av utgifter til reise og hotell ved å sende en søknad til oss.

Overnatting:
Konferansen foregår på den sentrale campusen til Nord Universitet i Bodø. Den ligger ca. 1 km kilometer fra Bodø sentrum og ca. 9.5 km kilometer fra flyplassen.
Konferansen disponerer noen få hybler i en studentbolig like ved campusen til 790,- kr døgnet. Ønsker du å bo på en slik hybel må du markere det i påmeldingen. Vi kan ikke garantere en slik hybel til alle som ønsker. Meld deg på før 10. oktober så vil du ha en god mulighet.

De fleste må finne overnatting på hotell i sentrum av Bodø og bestille og betale selv på et av disse. Det er gjort en avtale med Scandic Havet hotell i Bodø, som har satt av 50 enkeltrom inkl. frokost til kr. 1190,- pr. person/natt som kan bookes ved å oppgi bestillingskoden BUNI091219 til hotellet. Her gjelder det også å være tidlig ute! Og avtalen gjelder frem til 8. november.

MELD DEG PÅ KONFERANSEN
Klikk her for å melde deg på. Påmeldingsfristen er 29. november